Τα χρώμα πάστας της Wilton παράγουν βαθιά, πλούσια χρώματα, προσθέτοντας μόνο μικρή ποσότητα. Η συμπυκνωμένη σύσταση προσδίδει σωστή απόχρωση χωρίς να αποδυναμώσει την ζαχαρόπαστα.
Μεγάλες ποσότητες των χρωμάτων “Red-Red”, “Christmas Red” και “Black” μπορεί να επηρεάσει τη γεύση της ζαχαρόπαστας. Χρησιμοποιήστε “Κόκκινο χωρίς γεύση” όπου απαιτούνται μεγάλες ποσότητες κόκκινου χρώματος. Όταν χρησιμοποιείτε Μαύρο, ξεκινήστε με γλάσο σοκολάτας για να περιορίσετε την ποσότητα του χρώματος που απαιτείται.